Werken bij Grontmij 

Medewerkers aan het woord

Pieter Kuyck Pieter Kuyck, senior adviseur Monitoring
“Wisselende klantvragen prikkelen mijn creativiteit. Natuurlijk is techniek belangrijk, maar echte meerwaarde zit in het gebruik van de techniek.”Isabelle MarcellisIsabelle Marcellis, adviseur HR
“Grontmij zègt niet alleen dat medewerkers haar belangrijkste kapitaal zijn, er wordt ook naar gehandeld. Je krijgt vanaf het begin alle vertrouwen en kan veel leren door gewoon te doen.”


Enrico Moens, programmamanager Klimaat en Duurzaamheid
"Samen nieuwe kansen en innovatieve oplossingen zoeken, zowel met klanten als met collega’s. Dat maakt werken bij Grontmij zo leuk."Jana Steenbergen-Kajabová, programmamanager Protecting Delta's
"Direct na het afronden van mijn studie Waterbouw en Geotechniek in Delft ben ik begonnen bij Grontmij. Dankzij mijn vak en de enthousiaste collega’s kreeg ik gelijk het gevoel dat deze baan een schot in de roos was."

Jan HartmanJan Hartman, procesmanager en strategisch adviseur Mobiliteit
"Mobiel zijn is voor elk mens een groot goed, maar het heeft zijn prijs. Het is zó mooi om oplossingen te vinden die slimmer, schoner, stiller en socialer zijn!"


Johannes KertokaryoJohannes Kertokaryo, projectleider Industrie
"Als engineer bedenk je eerst achter je bureau een oplossing. Later zie je je eigen ontwerp terug in een draaiende fabriek. Dat is het mooie van werken bij Grontmij."


Fieke van LeestFieke van Leest, adviseur Ruimte
"Nieuwe en innovatieve ideeën om Nederland vorm te geven worden bij Grontmij gewaardeerd. Zo denk ik bijvoorbeeld mee over innovaties op het gebied van stedelijke gebiedsontwikkeling."


Jorien Stel, commercieel manager Bouw en Vastgoed
"Het vertalen van de wensen van een klant naar een concreet huisvestingsplan is elke keer een leuke uitdaging. Alleen door samen te werken en kennis en ervaring te delen, kunnen we samen bouwen aan onze toekomst."


Werken bij Grontmij