Samen houden wij Nederland droog 

'Water is superinspirerende materie'

Jana Steenbergen-Kajabová, programmamanager Protecting Delta's:
"Water is superinspirerende materie. Creatieve en innovatieve ideeën duiken vanzelf op."

'Deze baan was een schot in de roos'
"Direct na het afronden van mijn studie Waterbouw en Geotechniek in Delft ben ik in 1998 begonnen als junior adviseur geotechniek bij Grontmij. Dankzij mijn vak en de enthousiaste collega’s kreeg ik gelijk het gevoel dat deze baan een schot in de roos was."

'Ik heb een drive om me voortdurend te ontwikkelen'
"Ik zoek in mijn werk graag nieuwe aspecten. Op die manier kan ik me blijven ontwikkelen. Grontmij gunt mij dit  'meegroei-jasje'. Zo ben ik doorgegroeid naar projectleider van waterbouwkundige projecten."

'Ik leer iedere dag iets nieuws'
"De projecten zijn van klein maar fijn tot groot en complex. Ik vervul niet alleen de rol van adviseur-specialist, maar kan ook een generalistische kant ontwikkelen. Daar voel ik me als smeerolie tussen de radertjes. Wat ik eigenlijk het meest fantastisch vind, is dat ik elke dag iets nieuws leer!"

'Hoe innovatiever, hoe leuker'
"Ik kan heel erg creatief uit de hoek komen. Daarom vind ik het leuk om met de opdrachtgevers in het voortraject van een project over oplossingen te brainstormen en die met mijn collega’s verder uit te werken. Hoe innovatiever, hoe leuker."

'We werken aan kustversterking met behoud van de identiteit van Noordwijk'
"Mijn team levert een belangrijke bijdrage aan adviezen en ontwerpen op het gebied van waterveiligheid. We zorgden er bijvoorbeeld bij Noordwijk voor dat de kust versterkt werd zonder de identiteit van Noordwijk aan te tasten. Met dit soort projecten houden we Nederland droog; nu en in de toekomst."

Foto project Kustverdediging Noordwijk: Els Bax

Jana Steenbergen-Kajabová Jana Steenbergen
Business developer Protecting Delta’s
+31 30 220 76 64