Samen geven we Nederland vorm 

'Innovatieve ideeën worden bij Grontmij gewaardeerd'

Fieke van Leest, adviseur Ruimte:
"Nieuwe en innovatieve ideeën om Nederland vorm te geven worden bij Grontmij gewaardeerd. Zo denk ik bijvoorbeeld mee over innovaties op het gebied van stedelijke gebiedsontwikkeling."

'Meelopen en advies krijgen van ervaren collega's is bij Grontmij vanzelfsprekend'
"Mijn eerste contact met Grontmij was voor een stage tijdens mijn studie Sociale Geografie en Planologie. Toen ik het kantoor binnenliep viel mij direct op dat alle deuren open stonden. Dat was voor mij een teken van openheid. Deze eerste indruk bleek na een jaar werken bij Grontmij helemaal te kloppen. Meelopen en advies krijgen van ervaren collega's is vanzelfsprekend."

'De diversiteit maakt het werken bij Grontmij zo interessant'
"Als adviseur komt er elke dag wel wat nieuws op je af. De ene dag ben je bezig met structuurvisies en de andere dag met gebiedsontwikkeling. Grontmij is de wereld in het klein: economie, planologie, stedenbouw en landschaparchitectuur, en dat allemaal in mijn team. De diversiteit aan mensen, vakgebieden en projecten maakt het werken bij Grontmij zo interessant."

'Het zoeken naar nieuwe combinaties is voor mij een grote uitdaging'
"Nieuwe en innovatieve ideeën om Nederland vorm te geven worden bij Grontmij gewaardeerd. Zo denk ik bijvoorbeeld mee over innovaties op het gebied van stedelijke gebiedsontwikkeling. Het zoeken naar combinaties tussen fysieke, sociale en economische aspecten is voor mij een grote uitdaging."

'Het managen van complexe planningsprocessen is mijn uitdaging voor de toekomst'
"Mijn senior collega’s begeleiden complexe planningsprocessen met veel verschillende belangen. Zo begeleidt mijn team een herstructurering van een woonwagencentrum waarbij we de wensen van de bewoners, gemeenten, woningbouwcorporaties op één lijn brengen. Het managen van dit soort complexe planningsprocessen is mijn uitdaging voor de toekomst."

Fieke van Leest Fieke van Leest
adviseur Ruimte
+31 30 634 46 86