Werken bij Grontmij 

Jong Grontmij

Jong Grontmij is voor alle medewerkers tussen de 20 en de 35 jaar. Het doel van Jong Grontmij is het binden en boeien van enthousiaste jonge medewerkers.

Als je als junior aan de slag gaat bij Grontmij dan komt er veel op je af. Nieuwe baan, nieuwe collega’s en nieuwe verantwoordelijkheden binnen een groot internationaal bedrijf. Al snel ben je druk aan de slag met je eigen projecten maar echt tijd om kennis te maken met de verschillende kanten van onze organisatie heb je nog niet gehad.

Jong Grontmij geeft je de gelegenheid om bij Grontmij verder te kijken dan je eigen vakgebied. Je ontmoet collega’s van andere afdelingen en andere vestigingen. Samen kun je praten over de uitdagingen die het werk biedt. Bovendien is het heel gezellig om met je collega’s gewoon een hapje te eten of te discussiëren over een interessant onderwerp.

Jong Grontmij organiseert bijvoorbeeld rondleidingen door projectgebieden, workshops over de balans tussen werk en privé, borrels, avondjes cabaret, etc. We zien jou in de toekomst graag bij onze activiteiten!

Werken bij Grontmij