Organisatie 

Organisatie

Bookmark and Share Print Page

Grontmij is een toonaangevend duurzaam advies- en ingenieursbureau dat actief is in de markten bouw en vastgoed, energie, finance, industrie, infrastructuur & mobiliteit, milieu en ruimte, software, stedelijke ontwikkeling en water. Grontmij’s missie is om het leidende Europese duurzame ontwerp-, advies en managementbureau te zijn voor de stedelijke en de natuurlijke omgeving.

Wij zijn één van de grootste advies- en ingenieursbureaus in Europa en we bieden werk aan meer dan 7.000 professionals over de hele wereld. Grontmij levert adviezen en ingenieursdiensten met betrekking tot de stedelijke en natuurlijke leefomgeving, multi-modale mobiliteit, schoon water en energie. Samen met onze klanten en erkende kennisinstituten plannen en realiseren wij duurzame, haalbare oplossingen.

De verantwoordelijkheid voor onze leefomgeving nemen wij uiterst serieus. We hanteren duidelijke regels en procedures die ervoor zorgen dat onze werkzaamheden en acties het milieu zo weinig mogelijk belasten. De duurzame uitvoering van onze activiteiten is niet het enige doel. We passen nieuwe technologieën toe en integreren die met doelstellingen met betrekking tot tijd, kosten en kwaliteit.

Wij richten ons op het internationaal combineren van onze vaardigheden binnen vier business lines Planning & Design, Transportation & Mobility, Water & Energy en Monitoring & Testing. Dit geeft ons de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van lokale kennis en internationale innovaties, zodat wij een solide dienstverlening aan onze wereldwijde klantenkring kunnen waarborgen.

Financiële informatie vindt u via het onderdeel Investor relations op de corporate site van Grontmij.