Nieuws en media 

Nieuwsarchief

Bookmark and Share Print Page
 1. < 2015
 2. JAN
 3. FEB
 4. MRT
 5. APR
 6. MEI
 7. JUN
 8. JUL
 9. AUG
 10. SEP
 11. OKT
 12. NOV
 13. DEC
 14. 2017 >

7 aug 2012 | Grontmij sponsort de Dutch Green Building Week 

Van 17 tot en met 21 september staat Nederland tijdens de Dutch Green Building Week in het teken van Duurzaam Bouwen en Ontwikkelen. Grontmij is bronzen sponsor en organiseert diverse activiteiten tijdens de week. De kern van de activiteiten van Grontmij is het creëren van waarde voor haar klanten door het ontwerpen en realiseren van een duurzame woon- en werkomgeving.
 

Rosco Ephraïm, adviseur Duurzaamheid & Energie Grontmij Nederland: “Om verduurzaming van onze werk- en leefomgeving waar te kunnen maken, moeten we samenwerken. De Dutch Green Building Week biedt het platform om contacten te leggen, om elkaar te inspireren en om ‘hands-on’ te werken aan innovatie en haalbaarheid van Green Building.”

Op 18 september organiseert Grontmij voor gebouweigenaren, gemeenten, provincies, projectontwikkelaars en architecten de interactieve sessie ‘De uitdagingen van leegstand’ in een typisch leeg kantoorpand te Houten. Op 19 september organiseert Grontmij samen met Woonstichting Etten-Leur en Deloitte het symposium ‘Groen, het is te doen’ in voormalig klooster ’t Withof te Etten-Leur. 

Wilt u één van onze specialisten spreken? Vul dan uw gegevens in onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Versturen

Nieuws en media

Janniene Verheij Janniene Verheij
Adviseur communicatie Energie en Stedelijke gebiedsontwikkeling
+31 88 811 60 70

Meer informatie

Grontmij bronzen sponsor Dutch Green Building Week