Nieuws en media 

Nieuwsarchief

Bookmark and Share Print Page
 1. < 2011
 2. JAN
 3. FEB
 4. MRT
 5. APR
 6. MEI
 7. JUN
 8. JUL
 9. AUG
 10. SEP
 11. OKT
 12. NOV
 13. DEC
 14. 2013 >

15 feb 2012 | Grontmij en Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties tekenen samenwerkingsovereenkomst 

Op 8 februari ondertekenden Grontmij en de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) een samenwerkingsovereenkomst. De overeenkomst werd ondertekend door Jacqueline Lambrechtse, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties en Cor Klaassen van Grontmij.
 

Met deze overeenkomst is Grontmij in staat om haar multidisciplinaire kennis van de sector verder uit te breiden en zich als partner nog meer te presenteren en profileren in de golfbranche. De overeenkomst is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie om langer samen te werken.

NVG
De NVG is de brancheorganisatie van Nederlandse golfaccommodaties die de belangen van haar leden behartigt. Er zijn momenteel 125 golfaccommodaties aangesloten. De doelstellingen van de NVG zijn: belangen behartigen, kennisuitwisseling, professionalisering van de golfbranche en ontwikkeling golf in Nederland.

Nationaal Golf Congres & Beurs
De ondertekening vond plaats tijdens de Nationaal Golf Congres & Beurs die de NVG voor de 17e keer organiseerde. Het evenement trok meer dan 350 deelnemers. Grontmij was ook dit jaar aanwezig met een stand.

Nieuws en media

Marc Greep Marc Greep
Projectleider
+31 6 22 40 97 91

Meer informatie