Nieuws en media 

Nieuwsarchief

Bookmark and Share Print Page
 1. < 2015
 2. JAN
 3. FEB
 4. MRT
 5. APR
 6. MEI
 7. JUN
 8. JUL
 9. AUG
 10. SEP
 11. OKT
 12. NOV
 13. DEC
 14. 2017 >

11 mei 2011 | Grontmij bouwt samen met Natuhome voor een beter leven 

Grontmij heeft een co-makershipcontract getekend met Natuhome. Als co-maker zal zij haar constructie-expertise inbrengen voor de creatie van een aangename en luxueuze woning.
 

Zowel Grontmij als Natuhome hebben 'connecting', ofwel samenwerken met geschikte partners hoog in het vaandel. Om deze reden neemt Grontmij deel aan deze unieke samenwerking waarbij de focus ligt op total cost of ownership. De koper weet vooraf exact wat de bouw van een Natuhome kost, hoe hoog de energielasten en wat de onderhoudskosten zullen zijn.

Natuhome heeft een innovatief en creatief bouwproces ontwikkeld dat minder ten koste gaat van natuur en milieu. Voor gemeenten, corporaties, woonzorg, beleggers en ontwikkelaars bouwt zij woningen zonder faalkosten en met een onderhoudsgarantie die oploopt tot 60 jaar. Natuhome heeft inmiddels veel gecertificeerde partners gecontracteerd die volgens het cradle-to-cradle-principe duurzame materialen voor de Natuhome design-woning leveren. Het resultaat is: comfortabel en budgetvriendelijk bouwen met gevoel voor licht, ruimte en sfeer waarbij de wensen van klant centraal staan.

Tijdens de ProVaDa-beurs op 9 juni om 15.30 uur presenteren Natuhome, TNO en Grontmij gezamenlijk het Natuhome-concept op de stand van Grontmij in de RAI, hal 10, stand nummer 18.