Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bookmark and Share Print Page

Bij Grontmij zijn we van mening dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) onze aanpak op het gebied van duurzaamheid moet weerspiegelen. 

De consequente verankering van MVO en duurzaamheid in al onze activiteiten is de beste manier om te laten zien hoe onze organisatie werkt. Met onze vernieuwende werkwijze op het gebied van ‘planning & design’ én door onze interne werkwijze willen we deel uitmaken van de voorhoede ten aanzien van MVO en duurzaamheid.

Duurzaamheidsdoelen
We steunen onze klanten dagelijks in het behalen van hun eigen duurzaamheidsdoelen en we helpen hen om leiderschap te tonen in het creëren van een duurzame leefomgeving. Ook verbeteren we onze eigen prestaties als werkgever en als lid van de maatschappij. Door zelf het goede voorbeeld te geven, profiteren onze stakeholders (klanten, aandeelhouders, werknemers en leveranciers).

MVO-rapportage
Ons MVO-rapport is opgesteld volgens de normen van het Global Reporting Initiative (GRI). Ons volledige verslag kunt u vinden op onze internationale website.

Actieve rol
Grontmij wil een actieve rol spelen bij duurzame ontwikkelingen in de landen waarin zij actief is. Dit doen wij ten aanzien van:

  • Onze toekomst: door het creëren van een duurzame leefomgeving; nu en in de toekomst.
  • Onze klanten: door best practices aan te bieden op het gebied van duurzaamheid en klimaatverandering.
  • Onze partners: door integer te handelen in onze dienstverlening.
  • Ons milieu: door te rapporteren over de verbetering van onze prestaties.

 

Noot: Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is de Nederlandse benaming voor Corporate social responsibility (CSR). Deze Engelstalige term kunt u op onze internationale website tegenkomen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Adriaan Laven Adriaan Laven
Manager Risk & Quality
+31 6 51 85 13 50