Industrie 

Projectmanagement

Het efficiënt managen van nieuwbouw- of renovatieprojecten binnen de industrie is niet vanzelfsprekend, terwijl efficiënt management van projecten een behoorlijke invloed kan hebben op de projectdoelstellingen zoals investeringssom, doorlooptijd en kwaliteit. Efficiënt project management behoort bij de meeste bedrijven niet tot de ‘core business’, voor Grontmij daarentegen is projectmanagement dat wel.

Wij kunnen uw projectmanagement volledig overnemen en u daarbij volledig ontzorgen. We maken complexe projecten overzichtelijk. Informatie is de verbindende factor; Grontmij voorziet iedereen in het project op tijd van de juiste gegevens. Het project wordt binnen uw tijdsplanning en budget opgeleverd en uiteraard hanteren wij daarbij uw kwaliteitsnormen. Omdat Grontmij ook de engineeringactiviteiten kan uitvoeren zijn wij voor veel partijen de ideale partner voor volledige EPCm uitbesteding van projecten.

Multidisciplinaire aanpak
Grontmij is specialist in het managen van complexe multidisciplinaire projecten. Wij kunnen u van idee tot in de bedrijfsvoering adviseren en ondersteunen. Dit geeft ons de leidende positie op veel vakgebieden. Wij laten uw project voldoen aan de oorspronkelijke uitgangspunten en zorgen dat het aansluit bij uw wensen.

Onze expertise

  • Projectmanagement
  • Constructiemanagement
  • Front-End-Design
  • Kosten beheersing
  • Project inkoopWilt u één van onze specialisten spreken? Vul dan uw gegevens in onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Versturen

Industrie
Ad Meijwaard Ad Meijwaard
Afdelingshoofd Industrie
+31 6 51 34 34 90