Industrie 

Industrie

De industrie levert een belangrijke bijdrage aan de economie en de welvaart van Nederland. Grontmij voert multidisciplinaire projecten uit voor de industrie in de sectoren chemie, petrochemie, voedingsmiddelen, gastransport en elektriciteitsdistributie. Wij leveren duurzame oplossingen: van haalbaarheidsstudie en engineering tot constructiemanagement en inbedrijfstelling.

Grontmij ontzorgt u door advies te geven over veiligere, efficiëntere en goedkopere productieprocessen. Engineering, procurement en constructiemanagement van industriële installaties behoort tot onze kernactiviteiten, evenals het zorgen voor alle vergunningen. We denken mee over duurzame oplossingen en zorgen ervoor dat processen veilig en efficiënt verlopen.

Efficiënt projectmanagement
Het efficiënt managen van projecten in het primaire productieproces van de industrie is niet vanzelfsprekend. Vaak zijn er verbeteringen mogelijk in de productieprocessen van nieuwbouw en bestaande installaties. Grontmij maakt samen met u capaciteitsuitbreidingen en productieoptimalisatie in de industrie mogelijk. We coördineren de uitvoering zodat met respect voor de leefomgeving de industriële activiteit kan plaatsvinden.

Onze expertise

  • Advisering
  • Ontwerp en engineering
  • Constructiemanagement
  • Procurement
  • Projectmanagement
  • VergunningenWilt u één van onze specialisten spreken? Vul dan uw gegevens in onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Versturen

Industrie

Ad Meijwaard Ad Meijwaard
Afdelingshoofd Industrie
+31 6 51 34 34 90