Energiemanagement 

Energiemanagement

De energielasten worden de komende jaren hoger door een toenemende energievraag en door stijgende energiekosten. Grontmij adviseert en ondersteunt organisaties bij het realiseren van energiebesparing voor gebouwen en installaties. Met als doel een zo efficiënt mogelijk verbruik van energie en een vermindering van energiekosten en milieubelasting.

Om dit te bereiken ontwikkelden we een innovatieve softwareapplicatie: de Energy Profiler. Met deze applicatie is het mogelijk energiestromen en energiekosten van gebouwen en installaties beheersbaar te maken door deze te meten, te registreren en indien nodig bij te sturen.

Energiebesparing inzichtelijk
De Energy Profiler is een webbased programma, waarbij klanten toegang krijgen tot de gegevens van hun energieverbruik. Hiermee worden besparingen inzichtelijk gemaakt en gaat energiereductie leven binnen de organisatie. Er zijn netto geen extra kosten door het implementeren van energiemanagement in uw organisatie. De kosten voor energiemanagement worden in de meeste gevallen ruimschoots gedekt door de reductie op uw energiekosten door beter afgestelde installaties, een beter binnenklimaat en een zuiniger energieverbruik.

Onze expertise

  • Energiemanagement
  • Energiereductie
  • Energiemonitoring
  • Energy Profiler 


Wilt u één van onze specialisten spreken? Vul dan uw gegevens in onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Versturen

Energiemanagement
Cor Kleinveld Cor Kleinveld
Senior adviseur Energiemanagement
+31 6 51 67 99 77